Finanszírozás

Nyílt végű pénzügyi lízing

A nyílt végű pénzügyi lízing esetében minimális indulóköltségek mellett is megvalósíthatók a tervezett eszközbeszerzések, mivel a beruházáshoz kapcsolódó áfafizetési kötelezettség eloszlik a teljes futamidő alatt.

A futamidő alatt az eszköz feletti tulajdonjog a lízingbeadónál van, azonban a lízingbevevő könyveiben szerepel, így az értékcsökkenést is a lízingbevevő számolja el. A futamidő végén a lízingbevevő eldöntheti, hogy él elővásárlási jogával és a szerződésben rögzített maradványérték megfizetésével megszerzi a lízingtárgy tulajdonjogát, vagy él a vevőkijelölési jogával, és harmadik fél részére maradványértéken közvetlenül értékesítik a lízingtárgyak, vagy visszaadja az eszközt a lízingbeadónak. A lízing időtartama 12-60 hónap.

Nyílt végű pénzügyi lízing előnyei:

  • a beszerzési ár áfatartalmának összegét a lízingbevevőnek nem a finanszírozás kezdetekor, hanem a futamidő alatt kell megfizetnie, és azt az egyes lízingdíjak tőkerészéhez kapcsolódva rendezheti,
  • amennyiben a futamidő végén a lízingbevevő él elővásárlási jogával, a maradványérték kifizetésével megszerezheti a lízingtárgy tulajdonjogát.

Miben segít Önnek a Delta-Truck?
Gyors, precíz és megbízható szakértői csapatunk segít Önnek megtalálni a fuvarfeladatának megfelelő járművet és az ehhez kötődő legköltséghatékonyabb finanszírozási formát.
Amennyiben igénybe veszi szolgáltatásunkat, mi garantáljuk a gyors elbírálási eljárást, amely után akár azonnali szerződéskötésre kerülhet sor. Ezt követően az Ön által kiválasztott jármű 24 órán belül átadásra kerülhet.

A járműhöz tartozó biztosításokat egy helyen, egy kézből kapja, legyen ez CASCO, KGFB.

Finanszírozási példa ISUZU M21E Ground Euro 6 tehergépjárműhöz