Rólunk

Az ISUZU

alapításakor már 1916-ban az élen járt az ikonikus folyamatosan fejlődő modelljeivel és a páratlan minőségével, a megbízhatóságával úton útfélen. Küldetése: a világ vezető haszongépjárműjévé válni! Isuzu teherautók több mint 120 országban jelen vannak világszerte. Az ISUZU-nak 22 országban vannak irodái – a foglalkoztatottak száma majd 20.000 ember Japánban. A cég világszerte figyelemre méltó eredményeket ért el. Például Észak- Amerikában az N – Series modellek a bestsellerek; könnyű haszonjármű-piacon 24 egymást követő évben tartja a pozícióját. Az ISUZU termékei egyes országokban az eladások közel felét teszik ki a teljes teherautó-piacon. Az Egyesült Királyságban 3.5 tonnás kivitelek(N Seria, L Seria) nagyon népszerűek és jelenleg minden ötödik 7,5 tonnás Isuzu teherautó szintén ISUZU. Középpontban a Isuzu márka egyik alapköve maga a Isuzu termékek illetve a találmányok. Isuzu úgy véli, hogy csak a kiterjedt folyamatos kutatás és fejlesztés biztosítja a folyamatos népszerűséget. Ez eredményezi, hogy formabontóak a megoldások, mint például a teljesen szinkronizált manuális sebességváltók és az “Easyshift” kivitel, korrekt felfüggesztési rendszerek, és az utóbbi időben feltűnt kényelmes és rendkívül biztonságos Hexapod fülkekialakítás.

Szolgáltatásaink - Delta-Truck

Forgalmazás

Új járművek forgalmazása

Az általunk forgalmazott teherautó- és félpótkocsimárkák garanciát jelentenek a minőségre és a megbízhatóságra. Bármely fuvarfeladatra keres megoldást, nálunk megtalálja.

A Ford Trucks nagyhaszonjárműveknek kizárólagos importőreként a Ford Trucks nagyteherautó-modellek teljes választékával várjuk ügyfeleinket a vállalat szigetszentmiklósi központjában.

Hivatalos márkakereskedőként forgalmazzuk a világ egyik első számú tehergépkocsi-gyártójának, az Isuzunak a tehergépjárműveit.

Telephelyeinken kedvező finanszírozási konstrukciókkal, gyors ügyintézéssel, használtjármű-beszámítási lehetőséggel és kedvezményes karbantartási ajánlatokkal várjuk ügyfeleinket.

Félpótkocsi centrum

Kögel, Benalu, Broshuis, Lamberet, Legras

Széles félpótkocsi termékkínálatunkban kedvező ár-értékarányú, fuvarfeladatra szabott ajánlatokat szerepelnek. Modelljeink között mindenki megtalálhatja a szükségleteinek legmegfelelőbb járművet, legyen szó akár a terhelhetőségről, akár a sokoldalúságról. Jelentős raktárkészlettel, kiterjedt garanciális feltételekkel és folyamatos utánkövetési lehetőségekkel várjuk ügyfeleinket.

Használt járművek forgalmazása

Nemcsak új, de használt tehergépjárművek eladásával is foglalkozunk. Az általunk forgalmazott használt gépjárművek egy része korábban általunk karbantartott bérautóként szolgált, ezen járműveket TOP QUALITY minőségi jellel jelöltük. Az általunk kínált modellek megbízható forrásból származnak, folyamatosan szervizeltek és garantált futásteljesítménnyel rendelkeznek.

Felvásárlás

Ha a lehető legrövidebb időn belül szeretné eladni járművét, akkor keressen bennünket! Minden típusú használt haszonjárművet és félpótkocsit kedvező áron vásárolunk fel, akár banki hitellel terhelten is.

Bérbeadás

Szolgáltatáspalettánkra 1997-ben – a VIA Bérautó megalakulását követően – a haszongépjármű-bérbeadás és flottakezelés is felkerült. Napjainkban már közel 1000 járművünk fut az európai utakon. Kínálatunk rugalmasan alkalmazkodik ügyfeleink igényeihez, ezért lehetőséget biztosítunk a hosszú és a rövidtávú, akár egynapos bérlésre is, a a futamidő alatt pedig teljes körű kiszolgálást biztosítunk haszonjárműveinkhez.

Szerviz

Hivatalos márkaszerviz: Ford Trucks, Mercedes-Benz, ISUZU, Kögel, Lamberet, Benalu, Legras és a Broshuis

Szeződött partner: minden általunk forgalmazott márka, pl.: DAF, Volvo Trucks (Volvo Independent Operator), Renault Trucks (Renault Independent Operator)

Márkafüggetlen szerviz: válalljuk valamennyi tehergépjármű és félpótkocsi márka javítását, karbantartását.

Kiterjedt szervizszolgáltatási rendszerünkkel igyekszünk minél könnyebbé tenni ügyfeleink dolgát, ezért nemcsak a javítást, de a kárfelvételt, az adminisztrációt és akár a mentést is magunkra vállaljuk. Rugalmas és gyors megoldásainkkal időt és pénzt takarítunk meg partnereinknek, akik minden körülmények között számíthatnak munkatársaink felkészültségére és jelentős alkatrész raktárkészletünkre. Természetesen mind az általunk beszerelt termékekre, mind az elvégzett munkára garanciát vállalunk.