Az ISUZU vezérelve létrehozni egy új világot a könnyű teherautók kategóriájában. Az ISUZU P- szériája példaértékű a kiváló teljesítmény, a kényelem, a környezetvédelem, a gazdaságosság tekintetében, melyre méltán lehetne büszke minden gyártó.

Nézze meg és fedezze fel a legnagyobb teherautó gyártó világát!

Kényelem

Funkcionális és kényelmes belső
A cél, hogy létrehozzanak egy professzionálisan használható eszközt, mely biztosítja a gépjárművezető maximális kényelmét és biztonságát munka közben.

Műszerek és eszközök
A grafikus kijelző panel teljesen új, a műszerek könnyebben olvashatóak, amely lehetővé teszi, hogy a gépjárművezető egy pillantással ellenőrizze azok értékeit. A beépített LED-ek korszerűek, gazdaságosak.

Kiemelkedő kényelem
A vezető pozíciójának optimalizálása. A hosszabb ülőlap nagyobb kényelmet biztosít, az ülés háttámlája nagyobb dőlés szöggel állítható, a kormánykerék magassága és szöge is állítható, amely lehetővé teszi a megfelelő vezetési pozíció beállítását a sofőr részére.

Megközelíthetőség
Az első felfüggesztés kialakítása lehetővé teszi az ajtó szélesebbre nyitását, ezáltal megkönnyítve a kabinba való bejutást. 90-os ajtónyitás.

Tervezés

3 féle kabin – Easy, Comfort, Crew
Az ISUZU járművek kínálják a vezetőfülkék legszélesebb választékát a haszongépjármű piacon a Single kivitelben elérhető Easy és Comfort fülkék 3 személyesek, a Crew vezetőfülke pedig akár 6 vagy 7 személy számára is helyet biztosít.

Az Easy vezetőfülkét olyan ügyfelek részére tervezték, akik szűk vezetőfülkét igényelnek maximális manőverezhetőséggel még a legszűkebb terekben is. A Comfort fülke szélesebb, már alap felszereltségben is olyan tartozékokkal rendelhető, mint az elektromosan állítható fűtött visszapillantó tükrök vagy az utas oldali légzsák. A duplakabinos kivitelt azoknak kínáljuk, akik több mint 3 személlyel utaznak, 6 és 7 személyes változatban áll rendelkezésre.

Hely minden tárgy részére
Az L sorozat kabinjában a tároló rekeszek száma jelentősen kibővült, hogy ezzel is támogassa a gépjárművezető munkáját.

Vonal és hullám
A műszerfal díszítő elemként egy „nagy hullámhoz” hasonló formát használ, mely segít a belső tér érzékelését nagyobbá tenni. Az íves felületek célja, hogy ne akadályozza a kezek természetes mozgását és minden vezérlő egység a vezető keze ügyében legyen.

Biztonság

Abszolút biztonság
A digitális módszerrel végzett elemzések eredménye egy stabilabb, de könnyebb kabin, amely biztosítja a benne ülők maximális biztonságát. A szélesebb ajtókat és az alváz keretet megerősítették, mely maximális védelmet nyújt egy esetleges baleset bekövetkeztekor.

Passzív biztonság
SRS vezető oldali légzsák
Az összes modell standard felszereltségéhez hozzá tartozik. Frontális ütközéskor aktiválódik, és védi a járművezetőt a sérülések ellen.

SRS utas oldali légzsák
A Comfort vezetőfülkék standard felszereltségéhez hozzátartozik, választható néhány Easy vezetőfülkéhez is.

Biztonsági övek előfeszítővel
Bizonyos erősségű frontális ütközés esetén a biztonsági öv előfeszítő rendszere azonnal lerövidíti az öv hosszát, és így az üléshez szorítja a benne ülő személyt.

Térdvédelem
A fülke úgy került megtervezésre, hogy védje az utasok térdét a serülések ellen.

Aktív biztonság
Multi-reflektoros halogén fényszórók
A világos és ütésálló fényszórók kiválóan biztosítják az éjszakai megvilágítást.

Első és hátsó tárcsafék
Az akár 310 mm átmérőjű és 42 mm vastagságú önszellőző féktárcsák nagy teljesítményű és biztonságos fékezést tesznek lehetővé.

Hatékonyság

Csökkentett üzemanyag-fogyasztás
VGS Turbo (Változó geometriájú feltöltő)
A változó geometriájú turbó feltöltő méreteinek optimalizálása mellett a teljes hatékonyságot sikerült megnövelni, amelynek eredménye az intenzívebb gyorsulás kisebb fordulatszámon, alacsonyabb üzemanyag fogyasztás, kevesebb káros anyag kibocsátás

Manuális sebességváltók
A kapcsolási utak pontosan vannak illesztve, amely garantálja a magas fokú megbízhatóságot és tartosságot

NEES II robotizált sebesség váltó
Alapja a manuális váltó, amely teljes elektronikus vezérlés mellett biztosítja a maximális kényelmet, csökkenti az üzemanyag fogyasztást és karbantartási költségeket.

Káros anyag kibocsátás csökkentése
Az ISUZU elkötelezett a CO2 kibocsátás csökkentésére és ennek elérésének érdekében alkalmazza a modern változó geometriájú turbó feltöltőt a hűtött kipufogógáz visszavezető EGR rendszert és részecskeszűrős katalizátort. Az ISUZU EURO 5b+ motorok szennyező anyag kibocsátása kategóriájában a legalacsonyabb közé tartozik.

Részecskeszűrő
Az ISUZU összes modelljében szilárdrészecske- szűrő (DPD) található a kipufogógázok megszűrésére. A szűrő tísztítása teljesen automatikus, szükség esetén a szűrő tisztítása a megfelelő gomb lenyomásával is elvégezhető, ennek előfeltétele, hogy a jármű le legyen állítva.

Felfüggesztés

Nagyobb kényelem, jobb teljesítmény
A 3,5 t teherbírású modellekhez az ISUZU a két háromszög- lengőkaros első felfüggesztés kínálja. Az adaptor felfüggesztés rendelkezésre áll az L35, N35 típusokban. A lengéscsillapító és az alsó karok módosításának köszönhetően javult a kerekek reakciója a különböző durva felületű utakon. Ez a felfüggesztés a leggyakoribb választás olyankor, amikor a járművet hosszú utakon használják a maximális kényelem igénye mellett.

Vezetési pozíció testre szabása
A kormánykerék és ülések állítható magasságúak, hogy megfeleljen minden gépjárművezető részére. Az ülőfelület laposabb, amely megkönnyíti a ki és beszállást a fülkéből.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  • * A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.