Szerviz

Az Isuzu járművek minőségükről és kis fenntartási költségükről híresek. Annak érdekében, hogy ez hosszú ideig így is maradjon, hozza Isuzu tehergépkocsiját a Delta-Truck Kft. budapesti márkaszervizébe! Műhelyünkben szakértő kezekre bízhatja járművét, hiszen a márka felhatalmazott szakszervizeként a gyártó technológiai előírásai szerint, szakképzett szerelőink segítségével gondos munkát végzünk.  A gyors kiszolgálás érdekében eredeti Isuzu alkatrészek széles választékával várjuk Önt. Ezeket az alkatrészeket úgy tervezték, hogy tehergépkocsija fenntartási költségei a lehető legkisebbek legyenek, ugyanakkor tartósságuknak köszönhetően a meghibásodásból eredő kényszerű állásidő minimálisra csökkenthető. Szervizünkben a gyári számítógépes szoftver alkalmazásával diagnosztizáljuk járműve állapotát. 24 órás Assistance szolgáltatásunkkal egész Európára kiterjedően biztosítunk segítséget a bajba került vagy meghibásodott járműveknek és vezetőiknek.

További információért keresse kollégáinkat budapesti szervizünkben!

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSAINK:

  • műszaki vizsga, eredetvizsga, kijelölt vizsgaállomás
  • gumiszerelés, gumiabroncs-értékesítés
  • tachográfhitelesítés, -javítás, felhatalmazott szerviz
  • karambolos javítás
  • járműdiagnosztika
  • futómű-ellenőrzés és -állítás
  • időszakos karbantartás és szerviztevékenység
  • teljes körű biztosítási ügyintézés, kárfelvétel
  • mentés

SERVICE ASSISTANCE (0-24H):

TEL: +36 20 920 8000

Isuzu márkaszerviz - Budapest

1097 Budapest, Táblás utca 38.

Nyitva tartás hétfőtől péntekig 8.00-tól 17.00-ig.
Tel.: +36 1 280 18 81 • Fax: +36 24 50 22 33
E-mail: marketing@delta-truck.hu

Márkaszerviz:

Márkafüggetlen szerviz: VOLVO, RENAULT, DAF, IVECO, de természetesen bármilyen márka járművét tudjuk fogadni szervizünkben

MŰSZAKI VIZSGA + ZÖLDKÁRTYA

Az 5/1990 (IV.12) KÖHÉM rendelet módosítása alapján 2010. január 01-től megváltozott a gépjárművek és pótkocsik időszakos műszaki vizsgálatának rendje. Az EGY-ABLAKOS ügyintézés keretében, egyszerre kerül meghosszabbításra a jármű műszaki és környezetvédelmi (zöldkártya) érvényessége is.

Az első esedékességet a jármű műszaki vizsga érvényességének lejárati ideje határozza meg és addig az időpontig a zöldkártya érvényessége is meghosszabbítódik.

BIZTOSÍTÁSI ÜGYINTÉZÉS

Szereti a kényelmet, gyorsaságot és a megbízhatóságot? Ha igen, akkor nálunk a legjobb helyen jár, ha karambolos haszonjárművének javításában profi szakembergárdát keres. Segítségünkkel a bajból is előnyt kovácsolhat, önálló kárfelvételi helyként és számos biztosító partnerünkön keresztül – Generali, Uniqa, Allianz, stb – az ezzel járó papírmunkát is ránk bízhatja.

A kárbejelentéshez szükséges elhozni a gépjármű forgalmi engedélyét, a vezető személy jogosítványát, a jármű törzskönyvét, (amennyiben elidegenítési tilalom van rá, úgy a hitelintézet megnevezésére és a szerződés hivatkozási, vagy Ügyfél számára van szükség), a károkozó által aláírt “kék-sárga” Baleseti bejelentőt, mely megjegyzési rovatában a lap alján a felelősségét elismeri a kár okozásáért (ha a másik fél felelősségbiztosítása alapján jelentjük be a kárt). CASCO biztosítás alapján történő kárbejelentésnél célszerű a CASCO kötvényt elhozni.

Tel.: +36 24 50 22 22
Tel.: +36 1 280 18 81