L, N Széria

L, N széria 3,5 tonna össztömegig EURO 6

Az ISUZU járművek kínálják a vezetőfülkék legszélesebb választékát a haszongépjármű piacon: a Single kivitelben elérhető Easy és Comfort fülkék 3 személyesek, a Crew vezetőfülke pedig akár 6 vagy 7 személy számára is helyet biztosít.

A 3,5 t teherbírású modellekhez az ISUZU a két háromszög- lengőkaros első felfüggesztést kínálja. Az adaptor felfüggesztés rendelkezésre áll az L35, N35 típusokban. A lengéscsillapító és az alsó karok módosításának köszönhetően javult a kerekek reakciója a különböző durva felületű utakon. Ez a felfüggesztés a leggyakoribb választás olyankor, amikor a járművet hosszú utakon használják a maximális kényelem igénye mellett.

Bővebb információért olvassa el letölthető pdf-einket az egyes típusok mellett vagy kérjen egyedi árajánlatot a gombra kattintva!

 

3500 kg össztömeg, 3 személyes, easy kabin, 3,0 literes Euro 6-os motor, elöl - hátul tárcsafékkel és laprugós felfüggesztéssel a maximális terhelhetőség érdekében.
3500 kg össztömeg, 3 személyes, easy kabin, 3,0 literes Euro 6-os motor, elöl - hátul tárcsafékkel, elöl független kerék felfüggesztéssel a maximális kényelem érdekében.
L35 Dupla légzsák
3500 kg össztömeg, 3 személyes, easy kabin, 3,0 literes Euro 6-os motor, elöl hátul tárcsafékkel és laprugós felfüggesztéssel, vezető és utasoldali légzsákkal szerelve a maximális biztonság jegyében.
3500 kg össztömeg, 3 személyes, comfort (széles) kabin, 3,0 literes Euro 6-os motor, elöl - hátul tárcsafékkel és laprugós felfüggesztéssel.
3500 kg össztömeg, 7 személyes, duplakabinos comfort (széles) kabin, 3,0 literes Euro 6-os motor, elöl - hátul tárcsafékkel és laprugós felfüggesztéssel.