A sokoldalú Isuzu

1916-os alapítása óta az Isuzu Motors a leghosszabb ideje működő japán gépjárműgyártó cég. Működésük során mindig is nagy hangsúlyt fektettek a „kompromisszummentes alkotásra”, ami segített eljuttatni a vállalatot a ma is ismert nívós színvonalukra. Az Isuzu versenybe szállt a globális vezetői pozícióért a kisteherautók és dízel motorok piacán, miközben igyekszik hű maradni a vállalat hagyományaihoz.

Az Isuzu két fronton igyekszik jobbá tenni az ember életét világszerte: a platós teherautók a szállításban segítenek, a dízel motorok pedig megadják az ehhez szükséges erőt. Japán után kilépve az export piacra, az Isuzu termékei jelenleg több, mint 100 országban támogatják az emberek munkáját.

A biztonság, a gazdaságosság és a környezettudatosság kiemelt szerepet kap az Isuzu életében, de nem elhanyagolandó a magas színvonalú szervizszolgáltatás biztosítása sem, amely a cég tervei szerint új világszintű sztenderdet képviselhet.

Az Isuzu sokoldalúságának legfőbb jele, hogy számos felépítménytípussal kombinálhatók a járművek. Ha az ügyfélnek dobozos furgon, ponyvás teherautó, hűtős kishaszonjármű vagy akár darus teherautó kell, az Isuzu teherautói tökéletes választásnak bizonyulnak.

A jobbnál jobb termékek fejlesztése egy kompromisszumokat nem tűrő folyamat, vallja az Isuzu, és hangsúlyozzák, hogy céljuk erről minden egyes embert meggyőzni világszerte. Ezen törekvéseiket támogatja Magyarországon a Delta-Truck Kft. is.