F Széria

F széria 11-14 tonna össztömegig

Az F- széria magában foglalja a fejlett ISUZU dízel technológiát, melyet úgy terveztek, hogy minden esetben biztosítsa a maximális teljesítményt és gazdaságosságot. A 4 hengeres közvetlen befecskendezéses, közös nyomócsöves motor tervezésénél a megbízhatóság és hosszú élettartam volt az egyik fő szempont.

A kiemelkedően magas hasznos terhelhetőség a teljes F-sorozatot jellemzi, versenyképes minden kategóriában, az ISUZU hírnevéhez méltóan. A prototípusokat számos tesztnek vetették alá a világ minden táján.

Az új F-széria kombinálja a kényelmet a kiemelkedő teljesítménnyel és megbízható technológiával.

Bővebb információért olvassa el letölthető pdf-einket az egyes típusok mellett vagy kérjen egyedi árajánlatot a gombra kattintva!

F11 Mechanikus rugózás
11.000 kg össztömeg nagyfülke, 5,2 literes EURO-6-os motor, könnyű, jól felszerelt alváz, mechanikus hátsó felfüggesztéssel.
F11 hátsó légrugózás
11.000 kg össztömeg nagyfülke, 5,2 literes EURO-6-os motor, könnyű, jól felszerelt alváz, légrugós hátsó felfüggesztéssel.
F12 hátsó légrugózás
12.000 kg össztömeg nagyfülke, 5,2 literes EURO-6-os motor, könnyű, jól felszerelt alváz, légrugós hátsó felfüggesztéssel.
F14 hátsó légrugózás
14.000 kg össztömeg nagyfülke, 5,2 literes EURO-6-os motor, könnyű, jól felszerelt alváz, légrugós hátsó felfüggesztéssel.